Goedkoopste boekhouding en CRM oplossing | DynamicsOnline


SmartStart


SmartStart is geschikt voor alle bedrijven, ongeacht branche. Het biedt meer inzicht in cijfers en meer grip op bedrijfsprocessen en systemen.


Business Central Essential licentie
· Boekhouding
· CRM
· Inkoop
· Verkoop

59 per maand


Implementatie
· Standaard setup
· Inrichting boekhouding
· Inrichting CRM
· Training

2.950 éénmalig


Support
· Alle werkdagen beschikbaar
· 17 experts tot je beschikking
· Per mail, Whatsapp en chat bereikbaar

95 per maand


Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende offerte.
Wij sturen je snel een prijsopgave toe.Bekijk ook onze andere pakketten!


Handel & Commerce

Bekijk pakketProductie & Service

Bekijk pakket


Financiële functionaliteiten

De basis van elk Dynamics 365 pakket is de financiële administratie. Door je complete financiële administratie te digitaliseren en te koppelen aan je facturatie heb je meer overzicht over en grip op je cijfers, werk je efficiënter en bespaar je tijd en geld.

Met een beter overzicht in cijfers, trends en uitzonderingen ben je als bedrijf beter in staat belangrijke én onderbouwde keuzes te maken. Een sterk fundament van je financiële situatie geeft jou de zekerheid om gecontroleerd te kunnen groeien en professionaliseren.
Wat maakt Dynamics 365 nu zo bijzonder?

Er zijn zoveel boekhoudpakketten en systemen wat is nu het verschil? Naast de uitgebreide functionaliteiten en de cloud-oplossing is het grote voordeel van Dynamics de integratie met Office!


Microsoft Office 365 is een krachtige en betrouwbare set tools om online mee (samen) te werken.Het geeft jou en je collega’s altijd en overal online toegang tot alle vertrouwde werkomgevingen op elk apparaat. Office 365 brengt alle informatie bij elkaar in een vertrouwde en veilige omgeving zodat het toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf. Het bewerken en delen van documenten, agenda’s en andere tools maakt samenwerken met collega’s en relaties makkelijk en overzichtelijk.Office 365 brengt de apps van Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook, Exchange, Teams, Skype, SharePoint, OneNote, OneDrive en Yammer, online samen tot een zeer complete set tools om al je werkprocessen mee te verbeteren.

Tip! Bestel gelijk een Office 365 licentie bij je Business Central pakket. Zo maak je optimaal gebruik van je Dynamics 365 omgeving. Heb je al een Office 365 licentie? Dan kunnen wij deze licentie overzetten zodat je alles onder één account hebt.