DynamicsOnline partner in Dynamics 365 Business Central voor het MKB

Ons verhaal

DynamicsOnline is een idee van Martin Plaat, Eigenaar van SucceedIT. Met de komst van Microsoft Dynamics 365 Business Central zagen we de mogelijkheid startups en (nog) kleine bedrijven te voorzien van een goed ERP. Het automatiseren van bedrijfsprocessen was voor de MKB'er of startup altijd een te grote stap. Het koste veel resources en vereisten enorme opstartkosten. Met als resultaat dat deze bedrijven te lang in Excel bleven stoeien en hun basis boekhoudpakket. Daarmee lopen ze veel geld mis, door bijvoorbeeld gebrek aan overzicht in de debiteuren of verliezen ze klanten. Ook wordt er onnodig veel tijd besteed aan terugkerende administratieve processen.

De komst van Microsoft Dynamics 365 Business Central bood de oplossing voor deze groep en tegelijkertijd is DynamicsOnline gestart. Hét label dat bedrijven helpt automatiseren, zonder daarbij veel kostbare uren te maken. Sterker nog, we proberen het project altijd zo klein en standaard mogelijk te houden, Groot genoeg om stappen vooruit te maken en klein genoeg om in enkele weken live te zijn!

Deze manier van werken vraagt om een hele nieuwe aanpak en mindset en daar zijn de medewerkers van DynamicsOnline heel goed in! Door de combinatie van de twee labels van SucceedIT: DynamicsOnline en DynamicsConsultants hebben onze consultants de perfecte expertise om je te helpen. Ze werken elke dag met Microsoft Dynamics 365 Business Central en kennen het systeem door en door. Met de ervaringen die ze opdoen in grote projecten kunnen ze kleine bedrijven sneller helpen en adviseren over de meest eenvoudige methodes. Eerder al was Martin gestart met SucceedIT, een bedrijf ontstaan uit frustratie in de ICT- wereld.


Onze labels


Gold partner van Microsoft

DynamicsOnline is de eerste Gold Partner Small en Midmarket Cloud Business Solutions in Nederland! Dat betekent dat we deze gold – status hebben verkregen met onze oplossingen voor kleine en middelgrote klanten die Dynamics 365 Business Central implementeren of migreren van DynamicsNAV naar Dynamics 365 Business Central. Deze Gold partner status krijg je niet zomaar. Microsoft vereist dat je voldoet aan de strengste normen, je consultants zijn gecertificeerd en je veel bewezen ervaring hebt met het implementeren van Dynamics 365 Business Central bij kleine en middelgrote klanten.

Daarnaast zijn we ook nog als Partner of the year uitgeroepen door QBS. Hiermee hebben we laten zien dat we meest innovatieve en succesvolle ERP partner zijn voor Microsoft Dynamics 365 Business Central in Nederland.

Martin Plaat: "We staan voor transparante projecten, met zo min mogelijk maatwerk. Hierdoor zijn onze implementaties voor een vast bedrag, zonder verrassingen!Interesse of gewoon een vraag?

Neem contact met ons op!