Lees meer over dé ERP partner voor het MKB | DynamicsOnline

DynamicsOnline staat voor

DynamicsOnline is een onderdeel van SucceedIT en biedt Microsoft software aan voor het optimaliseren van je bedrijf. Met DynamicsOnline kan elke innovatieve ondernemer met groeiambitie die wil professionaliseren direct uit de voeten. DynamicsOnline biedt jou de kennis en software die nodig is voor het optimaal laten presteren van je bedrijf. Onze missie is dan ook om het kleine MKB in Nederland snel en voordelig te digitaliseren met slimme plug & play ERP-software van Microsoft.
Voor wie


Ondernemers met groeiambitie of een onderneming dat tijd en overzicht verliest
Onze missie


Bedrijven efficiënter laten werken en beter laten presteren door hen te voorzien van het juiste ERP pakket en de daarbij behorende kennis

Waar we goed in zijnMicrosoft Dynamics 365 Business Central

Met Dynamics 365 optimaliseer je de bedrijfsprocessen van je bedrijf. Deze software werkt in de cloud en is speciaal gemaakt voor de ondernemer die makkelijk al zijn bedrijfsprocessen wil onderbrengen in één systeem. Dynamics 365 zorgt voor overzicht, tijdsbesparing en professionalisering van je bedrijf.

Dynamics 365 is ontwikkeld door Microsoft en is de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Het is te gebruiken op meerdere apparaten zoals je computer, tablet of mobiel en wordt beveiligd door Microsoft zelf. Daarnaast krijg je toegang tot Microsoft Appsource, een online app omgeving voor Dynamics 365. Hier kan je verschillende oplossingen downloaden gemaakt voor jouw wensen en branche.

DynamicsOnline helpt graag deze software snel en betaalbaar te installeren binnen jouw bedrijf. Dit doen wij op locatie of op afstand. Zodat jij kunt blijven doen waar je goed in bent, maar dan sneller en slimmer!

Ontdek Business Central
E-book Slim digitaliseren met ERP-software


Wil jij meer overzicht en je bedrijf, sneller en efficiënter laten werken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Waar moet letten op letten bij het aanschaffen van bedrijfssoftware? En weet je niet welk softwarepakket het beste bij jouw bedrijf past?

Dynamics Online helpt je bij het digitaliseren van je bedrijf, ook als je organisatie nog klein is. Wij zetten graag onze kennis in voor ambitieuze ondernemers die slimmer en sneller willen werken.

Lees de praktische tips in ons E-Book, dat je gratis kunt downloaden. Volg onze blog of neem gewoon contact met ons op! We helpen je graag met een eerste (vrijblijvend) advies. Met de juiste kennis helpen we je naar de juiste softwareoplossing voor jouw bedrijf. Zo kan ook jouw onderneming sneller en efficiënter werken.


Download