Dynamics 365 Business Central app reviews | DynamicsOnline

Handige app's voor je Dynamics 365
Business Central omgeving!

Microsoft heeft een App store voor business Apps. Deze Apps zijn makkelijk te installeren en te gebruiken als aanvulling op je Business Central oplossing. Het aantal Apps groeit snel en zal maatwerk in veel gevallen overbodig maken.

De meeste Apps kennen een 30 dagen gratis proefperiode. Daarna beslis je zelf of je voor de app wil betalen. De Apps worden per maand afgerekend en zijn per maand opzegbaar. Een ideale manier om je software te verbeteren en te bepalen of je makkelijker en sneller kunt werken met slimme Apps.

De Apps worden allemaal door Microsoft gecertificeerd en moeten blijven werken op nieuwe versies van Business Central. Inmiddels zijn er Apps voor bankieren, transport, factuurverwerking, documentbeheer en veel meer. Ga naar AppSource, zoek jouw App, download en gebruik. Dus vergeet duur maatwerk en ga voor Apps uit de AppSource van Microsoft.

Wij testen continue nieuwe Apps, lees hieronder enkele reviews!

Document Customizer


Bewerk je documenten met een Wizard die je de velden in de header, regels en footer eenvoudig laat aanpassen. Voeg eenvoudig velden toe aan de factuur, offerte of orderbevestiging. Waar je tot voor kort voor dit soort aanpassingen moest kunnen programmeren doorloop je nu een wizard om velden toe te voegen, te verwijderen of de caption (bijschrift) aan te passen.

De app integreert goed
Goedkoop
Je hoeft niet meer te kunnen programmeren om documenten aan te passen
Velden toevoegen werkt heel eenvoudiglees meerClever Global Search


Over meerdere tabellen heen zoeken naar de waarden van alle velden. Hiermee kan je data ook vervangen door een code, ten behoeve van bv AVG wetgeving.

De app integreert goed
Gebruiksvriendelijk
De zoekfuncties werken goed, je kan alles vinden waar je naar zoekt
Obfuscate is heel compleet, werkt ook in geboekte documentenlees meerDe Scaptify Connector


De Scapifa connector zorgt voor de verbinding tussen de webshop Shopify en Business Central. Het zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van de geplaatste orders.

De app integreert goed
Gebruiksvriendelijk
De app is compleetlees meer

Drag & Drop


Hiermee kun je emails en documenten slepen en opslaan binnen Business Central. De emails en documenten kunnen gekoppeld worden aan bijna alle pagina's binnen Business Central.

De app integreert goed
Gebruiksvriendelijk
De documenten worden ook direct opgeslagen op je sharepointlees meerMobile WMS


Mobile WMS van Tasklet Factory ondersteund de magazijnprocessen middels integratie met Dynamics 365 Business Central in de vorm van scanning.

De app integreert goed
Gebruiksvriendelijk
Duidelijke (fout) meldingen
De app is compleetlees meerNeem contact met ons op


Heb je een App voor Dynamics 365 Business Central die je graag door onze experts wil laten beoordelen of wil je zelf app beoordelen?
neem dan contact met ons op!