Dynamics 365 Business Central | DynamicsOnline


De ERP oplossing van Microsoft

Naast het bekende Microsoft Office en Windows heeft Microsoft ook bedrijfssoftware. De bedrijfssoftware van Microsoft is de meest gebruikte software ter wereld.

Al deze technologie biedt Microsoft nu betaalbaar en schaalbaar aan in een eigen sterk beveiligde cloud omgeving.

Live inzicht in administratie en belangrijke cijfers

Business Central geeft je live een totaaloverzicht van alle cijfers in je bedrijf. Met altijd up to date kerncijfers neem je snelle en onderbouwde beslissingen om te groeien. Koppel de cijfers van je boekhouding, in-/verkoop, voorraad en klantencontact aan elkaar en bekijk ze met de ingebouwde, overzichtelijke dashboards.

Stroomlijn je debiteuren- en crediteurenbeheer en stem facturen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling. De naadloze integratie met Microsoft Excel biedt rapporten op maat en een analyse van de financiële prognoses.

Professionele en stabiele boekhouding?

Probeer Business Central gratis


Snel en makkelijk handelen

Snel en makkelijk inzicht en handelen als het gaat om offertes of betalingen. Met Business Central koppel je de kerncijfers van je administratie aan je facturatie en orderbeheer. Zo automatiseer je processen en heb je altijd live inzicht in crediteuren en debiteuren.

Ook het besparen van tijd en voorkomen van fouten is een voordeel omdat crediteuren en debiteuren beheer direct in verbinding staat met het order proces. Door een Outlook integratie versnel je het verkoopproces door verkoop gerelateerde vragen snel te kunnen beantwoorden en betalingen te verwerken.


Bespaar tijd en geld met je voorraad

Voorraadbeheer wordt geoptimaliseerd en geautomatiseerd door processen en cijfers rondom je handelsactiviteiten aan elkaar te koppelen en inzichtelijk weer te geven met Power BI.

Business Central zorgt ervoor dat voorraadniveaus altijd op peil zijn en voorspelt wat en wanneer er besteld moet worden terwijl er rekening wordt gehouden met levertijden. Zo voorkomt Business Central een gemiste verkoop door voorraad tekort te beperken.

Koop voordelig in bij leveranciers en voorkom extra kosten door te laat te betalen met de ingebouwde aanbevelingen. Beheer al je in- en verkoop stromen door goedkeuringen workflows te koppelen aan je processen. Zo houd je altijd toezicht op de in- en verkoop processen van je bedrijf.


Altijd live inzicht in je Supply Chain

Optimaliseer je warehouse management door een efficiënte orderverwerking af te stemmen op een geavanceerde magazijnindeling.

Met Business Central beheer je makkelijk elke artikeltransactie en mutatie en richt je je warehouse optimaal in met verschillende afmetingen en opslageenheden.

Beheer je voorraad op meerdere vestigingen zoals een productie-locatie, distributiecentrum, magazijn of showroom. Zo behoud je overzicht in verplaatsingen van inventaris op verschillende locaties.


CRM

Business Central heeft een aantal functionaliteiten voor het verlenen van een goede service en het onderhouden van contacten. Zo krijg je een contactoverzicht met alle benodigde informatie om een goede zakelijke relatie te onderhouden.

Bied waarde voor je klanten tijdens elk contactmoment door interacties bij te houden en acties als de beste upsell of cross-sell hieraan te koppelen. Prioriteer verkoopleads op basis van de potentiële opbrengst. Houd verkoopmogelijkheden bij in verschillende stadia van de verkoopcyclus.

Een aantal beschikbare functies voor CRM zijn:
- Contacten
- Campagnes
- Opportunity management


Bespaar kosten en zorg voor live inzicht in Productie & Assemblage processen

Optimaliseer je productie en assemblage capaciteit door Business Central de meest optimale productie en assemblageschema’s te laten bereken. Business Central controleert resourcegebruik en geeft inzicht in capaciteit, beschikbaarheid en geplande kosten voor orders en offertes.

Bespaar kosten en tijd en produceer altijd op de meest efficiënte manier terwijl je voldoet aan de wensen van de klant. Business Central heeft ook functionaliteiten om je assemblageplanning te koppelen aan andere bedrijfsaspecten als warehouse, voorraad, facturering en administratie.


Altijd en overal vanaf elk apparaat toegang tot je bedrijf

Business Central is altijd en overal te gebruiken. Download de Business Central app voor IOS of Android en je hebt overal en altijd inzicht in al je cijfers en bedrijfsprocessen. Je kan altijd handelen omdat jij je hele bedrijf paraat hebt in je broekzak. Je mist dus nooit een order of verkoop omdat je altijd alles bij de hand hebt.Betaal alleen voor wat je nu nodig hebt

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een Software as a Service (SaaS) cloud oplossing. Je hoeft dus niet te investeren in servers of ander hardware. Je kan makkelijk extra gebruikers en functionaliteiten toevoegen en verwijderen wanneer jij dat wil. Jij bent in controle en het grote voordeel hiervan is dat je nooit betaalt voor iets dat je niet gebruikt.