Betaalbare ERP voor kleine handelsondernemingen | DynamicsOnlineHandel & Commerce


Handel en Commerce is geschikt voor alle voorraadhoudende ondernemingen als webwinkels, retail- en handelsbedrijven die processen optimaal op elkaar af willen stemmen Het biedt meer inzicht in cijfers en meer grip op bedrijfsprocessen en systemen.


Business Central Essential licentie
· Boekhouding
· CRM
· Inkoop
· Verkoop

59 per maand


Implementatie
· Standaard setup
· Inrichting boekhouding op basis van huidige situatie
· Inrichting CRM
· Conversie klanten en leveranciers
· Conversie artikelen
· Training
· inrichting voorraad en locaties

4.950 éénmalig


Support
· Alle werkdagen beschikbaar
· 17 experts tot je beschikking
· 2 tickets per maand ongeacht werkaamheden
· Per mail, Whatsapp en chat bereikbaar

175 per maand

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende offerte. Wij sturen je snel een prijsopgave toe.Bekijk ook onze ander pakketten!


Smart start

Bekijk pakketProductie & Service

Bekijk pakket


Financiële functionaliteiten

De basis van elk Dynamics 365 pakket is de financiële administratie. Door je complete financiële administratie te digitaliseren en te koppelen aan je facturatie heb je meer overzicht over en grip op je cijfers, werk je efficiënter en bespaar je tijd en geld.

Met een beter overzicht in cijfers, trends en uitzonderingen ben je als bedrijf beter in staat belangrijke én onderbouwde keuzes te maken. Een sterk fundament van je financiële situatie geeft jou de zekerheid om gecontroleerd te kunnen groeien en professionaliseren.

Handel en commerce integratie

Door de meest belangrijke processen binnen je bedrijf te koppelen met voorraadbeheer, orderverwerking en basis CRM werk je efficiënter, slimmer en heb je altijd real-time inzicht in al je cijfers.

Een efficiënt en geïntegreerd handelspakket geeft rust in je organisatie en zorgt dat je meer werk kunt verrichten met minder of gelijkblijvende capaciteit. Doordat je meer overzicht creëert in je financiële situatie en wij het handel & commerce pakket installeren op jouw bedrijfsprocessen en handelingen is de kern van je bedrijfsprocessen duurzaam, foutloos en gedigitaliseerd.

WMS / Voorraad integratie

Werk nog efficiënter door je financiële- en handelsprocessen te koppelen aan een volwaardige warehouse management oplossing. Met de functionaliteit van het WMS automatiseer je processen zoals inslag, uitslag en order verzameling. Daarnaast beschik je met de Dynamics 365 Business Central WMS oplossing over geavanceerd voorraad- en locatiebeheer.

Creëer rust in je logistieke proces. Reduceer faalkosten zoals onnodige verplaatsingen, zoeken, foutieve leveringen etc. Weet wat je in huis hebt op ieder moment van de dag. Vergroot klanttevredenheid en optimaliseer het logistieke proces.


Microsoft Office 365 is een krachtige en betrouwbare set tools om online mee (samen) te werken.Het geeft jou en je collega’s altijd en overal online toegang tot alle vertrouwde werkomgevingen op elk apparaat. Office 365 brengt alle informatie bij elkaar in een vertrouwde en veilige omgeving zodat het toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf. Het bewerken en delen van documenten, agenda’s en andere tools maakt samenwerken met collega’s en relaties makkelijk en overzichtelijk.Office 365 brengt de apps van Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook, Exchange, Teams, Skype, SharePoint, OneNote, OneDrive en Yammer, online samen tot een zeer complete set tools om al je werkprocessen mee te verbeteren.

Tip! Bestel gelijk een Office 365 licentie bij je Business Central pakket. Zo maak je optimaal gebruik van je Dynamics 365 omgeving. Heb je al een Office 365 licentie? Dan kunnen wij deze licentie overzetten zodat je alles onder één account hebt.