Toegankelijke ERP voor bedrijven met een eenvoudig productieprocesFree Trial

Free Trial

Free Trial

SSL

Domains

PROJECTEN

Licentie

€ 59,-

per gebruiker per maand

Boekhouding

CRM

Inkoop/verkoop

Voorraadbeheer

Projecten* 

Grafisch planbord 

* Uitgebreide projectfunctionaliteit € 69.- per gebruiker per maand 

Implementatie

vanaf 4.950,-
eenmalig

Inrichting Business Central

Basis conversie

Workshop & Training

Go-live begeleiding

Inrichting projectadministratie

Aanvullende conversie

Uitgebreide projetfuncties

Onbeperkt Support

vanaf € 95,-
per maand

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Wij sturen je snel een prijsopgave toe.Bekijk ook onze andere pakketten!


Smart start

Bekijk pakketHandel & Assemblage

Bekijk pakket


Financiële functionaliteiten

De basis van elk Dynamics 365 pakket is de financiële administratie. Door je complete financiële administratie te digitaliseren en te koppelen aan je facturatie heb je meer overzicht over en grip op je cijfers, werk je efficiënter en bespaar je tijd en geld.

Met een beter overzicht in cijfers, trends en uitzonderingen ben je als bedrijf beter in staat belangrijke én onderbouwde keuzes te maken. Een sterk fundament van je financiële situatie geeft jou de zekerheid om gecontroleerd te kunnen groeien en professionaliseren.

Handel en commerce integratie

Door de meest belangrijke processen binnen je bedrijf te koppelen met voorraadbeheer, orderverwerking en basis CRM werk je efficiënter, slimmer en heb je altijd real-time inzicht in al je cijfers.

Een efficiënt en geïntegreerd handelspakket geeft rust in je organisatie en zorgt dat je meer werk kunt verrichten met minder of gelijkblijvende capaciteit. Doordat je meer overzicht creëert in je financiële situatie en wij het handel & commerce pakket installeren op jouw bedrijfsprocessen en handelingen is de kern van je bedrijfsprocessen duurzaam, foutloos en gedigitaliseerd.

Productie & assemblage integratie

Met de keuze voor dit pakket heb jij als ondernemer real-time inzicht in voorraden, planning, productie en assemblageorders en materiaal behoefte. Zo weten jij en de mensen op de werkvloer wanneer, wat en hoeveel er het best geproduceerd of geassembleerd kan worden Door een koppeling van dit pakket op de financiële basis en orderverwerking werk je efficiënt, slim en beperk je foutmarges. Volledig geintegreerde productie en assemblage functionaliteit.

Alles in 1 systeem
Doordat je meer inzicht heb in al je cijfers én alles real-time in verbinden staat met elkaar kan jij de juiste onderbouwde keuzes maken voor je bedrijf. Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn essentieel van een productie of assemblagebedrijf. Wij installeren dit pakket zodat deze kernactiviteiten duurzaam en sterk zijn onderbouwd. Zo verbeter je je concurrentiepositie en is schakelen tussen series geen ingewikkelde dure onderneming.
Tip! Bestel gelijk een Office 365 licentie bij je Business Central pakket. Zo maak je optimaal gebruik van je Dynamics 365 omgeving. Heb je al een Office 365 licentie? Dan kunnen wij deze licentie overzetten zodat je alles onder één account hebt.