Inrichten van jouw Dynamics 365 Business Central (ERP) in 6 stappen

Aan de slag!

Als we samen duidelijk hebben welke processen van jouw bedrijf als eerste kunnen worden geautomatiseerd kunnen we aan de slag! We verdelen de inrichting van jouw Microsoft Dynamics 365 Business central omgeving in 6 onderdelen die specifieke aandacht verdienen:


1. Setup

Alle basis instellingen doorlopen we samen. Je ontvangt een vragenlijst, waarbij we naar informatie vragen als je bedrijfsgegevens, bankgegevens, gebruikers, voorraadlocaties en nog heel veel meer. Dit gebruiken we om de basis van Business Central in te richten en te beoordelen welke stadaard instellingen we moeten hanteren. Hierbij kan je ook denken aan bijvoorbeeld voorraadwaarde bepaling, maateenheden of uurtarieven.

2. Boekhouding

Bij elk bedrijf is de administratie een belangrijk onderdeel. Het grote voordeel van een ERP-systeem is dat zowel de administratie, als al je andere bedrijfsprocessen samen in één omgeving zitten. Bij de administratieve inrichting stellen we diverse onderdelen in samen met jouw en/of je administratieve medewerkers.

  • Je grootboek wordt aangemaakt waarop je al je omzet en kosten kan boeken.

  • Je winst- en verliesrekening en dagboeken worden ingesteld om zelf kosten en omzet te boeken

  • Crediteuren en debiteurenbeheer worden ingericht zodat je altijd inzicht hebt in de openstaande en te betalen facturen

  • Instellingen voor je btw en intrastat aangifte.

Een bankkoppeling wordt meegeleverd voor het automatisch inlezen van bankafschriften. Waarmee je eenvoudig een betaalvoorstel kan en deze naar de bank kan versturen. Wil je meer zoals Vast activa, Budgetten en prognoses, Aanmaningen of Automatische incasso? Dit kan standaard in Business Central en als je wil kunnen we dat ook inrichten.

Binnen een minuut inzicht in de investering die nodig is om jouw bedrijf nóg sneller te laten groeien! Goedkoop, snel en duidelijk. Zo communiceren wij onze tarieven en zo doen we ook ons werk.

Prijzen


3. Overige processen

Afhankelijk van welke processen je in het begin wil automatiseren zijn er verschillende onderdelen van Business Central die we kunnen inrichten. Je kan denken aan:
  • Inkoop & Facturatie

  • Verkoop & Facturatie

  • CRM

  • WMS

  • Assemblage en stuklijsten

  • ProjectenWe bespreken kort het proces en zorgen dat de instellingen goed zijn ingesteld. Waar nodig zetten we je data over, bijvoorbeeld artikelen, prijslijsten, leveranciers of klanten.


4. Documenten

De documenten die je gebruikt kan je in je eigen huisstijl opmaken. Omdat Dynamics 365 Business Central volledig geïntegreerd is met de Office applicaties worden de documenten opgemaakt in jouw huisstijl. Dit doen we door je logo toe te voegen en de footer op te maken in een Word template.


Binnen een minuut inzicht in de investering die nodig is om jouw bedrijf nóg sneller te laten groeien! Goedkoop, snel en duidelijk. Zo communiceren wij onze tarieven en zo doen we ook ons werk.

Prijzen
Vast bedrag - In 10 dagen live - Standaard support


5. Training en testen

De gebruikers krijgen een basis training om te zorgen dat iedereen zijn of haar taken goed kan uitvoeren met behulp van Dynamics 365 Business Central. Vervolgens komt de belangrijkste taak; Testen! Om te beoordelen of we live kunnen gaan en jou bedrijfsprocessen echt goed geautomatiseerd zijn is het van belang dat de gebruikers goed testen of alles loopt zoals het zou moeten. Uiteraard doen we dit aan de hand van een testplan wat je van ons ontvangt!

Contact

Geinteresseerd in wat DynamicsOnline voor jou kan betekenen en wat onze doorlooptijden zijn? Neem contact op met een van onze mederwerkers of laat je gegevens achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!

Adres
Spacelab 20
3438 MR Amersfoort