Video's Microsoft Dynamics 365 Business Central | DynamicsOnline

Dynamics 365 Business Central

In deze korte video's laten wij verschillende functionaliteiten en features zien van Microsoft Dynamics 365 Business Central.


Je startpagina


Business Central is er voor je hele bedrijf. Verkopers, productiemedewerkers, urenschrijvers, planners en de administratie werken allemaal in het systeem en gebruiken verschillende onderdelen ervan. In deze video zie je hoe de startpagina afgestemd is op je rol binnen het bedrijf. Dit zogenaamde rolcentrum laat zien wat jij als bedrijfsmanager, magazijnmedewerker of verkoper nodig hebt. Je hebt snel inzicht in je belangrijkste KPI's, je salesfunnel of je openstaande debiteuren. Of je gaat gelijk naar de picklijsten die je moet afwerken en de orders die vandaag verstuurd moeten worden. Heb je meer of minder nodig? Dan pas je dat makkelijk aan.


Business Central en Excel


Business Central is goed geïntegreerd met Office365. De kans is groot dat je al werkt met Outlook, Word en Excel en daar kan je met Business Central gewoon mee doorgaan. Deze video laat je zien hoe je met behulp van Excel grote aantallen klanten, artikelen, leveranciers en meer kan aanpassen of toevoegen. Het exporteren, aanpassen en publiceren is heel makkelijk en snel. Je kan alle data in Business Central met één klik exporteren naar Excel en snel analyseren met grafieken en draaitabellen. Ook Outlook is goed gekoppeld. Je kan vanuit je email offertes maken en sturen, klantinformatie inzien en aanpassen, nieuwe verkoopopportunities toevoegen en nog veel meer. In onze demo's laten we je dat graag zien.


Projecten en uren


Eén van de modules van Business Central is de projectenmodule. Werkt je bedrijf op projectbasis, met bijvoorbeeld bouwprojecten, adviestrajecten, ICT-projecten of evenementen? Dan heb je deze module nodig. Deze video gaat wat dieper in op hoe je zou kunnen werken met Business Central en de projectenmodule. Je ziet hoe je een project - een 'job' in de video - aanmaakt. Hierbij kan je projectfases ingeven, projecttaken definiëren en inzicht krijgen in de budgetten en voortgang van het project. Je collega's kunnen gewerkte uren ingeven voor de facturatie van het project, waardoor jij en je klant zien hoe het project verloopt. Heb je hier vragen over, of gaat het wat te snel? Neem vooral contact met ons op, we laten je graag zien hoe het werkt.