Microsoft partner | DynamicsOnline

DynamicsOnline Silverpartner van Microsoft

DynamicsOnline is als onderdeel van SucceedIT al jaren Microsoft partner. En sinds begin dit jaar hebben we de status van Silver Partner behaald. Natuurlijk zijn we daar erg trots op.
We zijn hiermee officieel erkend voor de expertise en successen die wij de laatste jaren hebben bereikt. We zijn enorm gegroeid en dat is te zien. We hebben een flinke voorsprong op het inrichten van “plug and play” implementaties van Dynamics 365 Business Central. Ook daarvoor worden we erkend door Microsoft.

Microsoft certificering, wat is dat?

Een door Microsoft gecertificeerd bedrijf wil zeggen dat Microsoft het bedrijf erkend voor haar (technische)kennis en expertise. In ons geval zijn we gespecialiseerd in Dynamics 365 Business Central, voorheen NAV. Dit certificaat geeft onze klant het vertrouwen dat wij als partner geschikt zijn.

Waarom een partner met Microsoft certificering?

Naast het vertrouwen dat je met een erkende partner werkt, heeft het ook directe voordelen:

  • Door onze nauwe samenwerking met Microsoft zijn we als eerst eop de hoogte van nieuwe updates features. Dit geeft jou als klant sneller toegang tot handige updates en ontwikkelingen en soms zelf tot prijsverlagingen omdat bijvoorbeeld maatwerk de deur uit kan dankzij een update in de standaard oplossing .
  • We zitten bovenop de licenties, je zal dus altijd de meest voordelige oplossing krijgen.
  • Mochten er problemen zijn met de software, wij hebben een kort lijntje met Microsoft waardoor we snel een oplossing voor je hebben
    Microsoft doet veel met de feed back van haar gebruikers, wij kunnen jouw feedback bij Microsoft plaatsen en dit nemen ze mee in hun ontwikkel agenda’s

Voorloper in de cloud oplossing

Met onze certificering laten we zien dat we voor lopen op de nieuwe ontwikkelingen. Veel bedrijven gingen je al voor en kozen voor Dynamics 365 Business Central Saas. In de cloud, veilig, flexibel en voorspelbaar. Geen verrassingen in kosten, updates en je zit nooit aan iemand vast. Elke maand kan je up- en downgraden en zelfs opzeggen. Dat is de toekomst voor ERP.
Wil je ook ERP expertise van het hoogste niveau, maar dan wel op een transparante en eerlijke manier? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst.