In 5 stappen slimmer en efficiënter werken | DynamicsOnline

In 5 stappen slimmer en efficiënter werken met je bedrijf


Er zijn 5 belangrijke stappen te zetten wanneer je op zoekt bent naar het juiste ERP pakket om slimmer en efficiënter te werken.Dynamics online heeft deze stappen voor jou duidelijk in kaart gebracht en helpt je bij iedere stap. Wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen met het maken van de juiste keuzes.

1

Breng je bedrijf in kaart en kijk waar software je bedrijf kan verbeteren

De eerste en misschien wel meest belangrijke stap is het duidelijk in kaart brengen hoe jouw je bedrijfsprocessen eruit zien. Als je je bedrijfsprocessen goed in beeld hebt helpt het om om op zoek te gaan naar een passend ERP pakket. Kijk dus goed wat er gebeurt binnen je bedrijf, wat er goed gaat en wat er beter kan. Door goed te kijken naar waar en hoe verbeteringen kunnen worden aangebracht kun je duidelijke doelen stellen wat je wilt bereiken met het gebruik van je ERP oplossing en welke oplossing dit voor jou kan bereiken. Wij helpen je bij deze stap met ons gratis E-book onze video's ons ERP blog.

E-book ERP blog Contact
2

Kijk hoe Microsoft Dynamics 365 je bedrijf sneller en efficiënter kan laten werken

Als je stap 1 goed heb doorlopen en je hebt genoeg informatie verzameld uit ons E-book, blog of van onze expert is het tijd om te kijken naar verschillende software. Om te kijken hoe Dynamics 365 je bedrijf slimmer, efficiënter en sneller kan laten werken hebben wij het een en ander voor je samengevat over deze software van Microsoft.


Dynamics 365
3

Gebruik onze keuzehulp die jou helpt het beste pakket te kiezen voor je bedrijf

Als je overtuigd bent dat Dynamics 365 de juiste software is om je bedrijf verder te helpen moet je nog het juiste pakket kiezen. Je wilt natuurlijk alleen de functies geïnstalleerd hebben die je ook daadwerkelijk gebruikt. Je wilt niet betalen voor iets dat je (nog) niet nodig hebt. Wij bieden vier verschillende Dynamics 365 ERP pakketten aan. Om jou bij deze stap wederom te helpen hebben wij de keuzehulp beschikbaar. Deze hulp verwijst je naar het meest geschikte pakket voor je bedrijf. Gebruik hier onze keuzehulp die je helpt het beste pakket te kiezen voor je bedrijf.


Keuzehulp Dynamics 365 pakketten
4

Ontvang vrijblijvend advies over je gekozen pakket en een vrijblijvende offerte

Als je een pakket gekozen hebt en wilt graag weten hoeveel een installatie kost kan je een vrijblijvende offerte aanvragen bij ons. Omdat wij er zeker van willen zijn dat jij straks werkt met het juiste pakket nemen onze experts persoonlijk contact met jou op om te bepalen of je het juiste pakket gekozen hebt. Wij sturen je een vrijblijvende een offerte met een duidelijke toelichting zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verassingen! Daar staan wij voor. Om je alvast een indruk te geven welke knappe koppen er voor je klaar staan om jou advies te geven kan je hier kijken.


Alles over ons
5

Service op locatie of op afstand

Een goed werkend ERP systeem werkt niet optimaal als het niet op een correcte manier wordt geïnstalleerd. Het inrichten van de software-oplossing vraagt het nodige werk. Denk aan het overzetten van klant, leveranciers en artikelgegevens. Maar ook het maken van de juiste inrichtingskeuzes is belangrijk voor een optimaal gebruik van de gekozen oplossing. Wij doorlopen dit proces met je en begeleiden je intensief zodat je een goede start maakt met de gekozen oplossing. Als je alle stappen hebt doorlopen en je tevreden bent met je ontvangen offerte zijn er twee opties.

1. Op locatie
Wij komen of bij je langs en zorgen dat jij binnen no-time up and running bent met je nieuwe ERP software.

2. Op afstand
Een gedeelde van de installatie doe je zelf met onze instructies en wij helpen je met de meest belangrijke aspecten op afstand wanneer jou dat uitkomt.