Gratis Microsoft Teams, online vergaderen met al je collega's en klanten


Gratis werken met Microsoft Teams

Onbeperkt gratis werken met Microsoft teams, zonder verrassingen.
Onbeperkt samen werken met functies zoals chatten, bestanden delen en videogesprekken.Teams gratis downloaden


Wat is inbegrepen bij de gratis versie van Teams

Onbeperkt chatten en zoeken

Communiceer met je team en blijf altijd op de hoogte met gratis app-mogelijkheden voor chatten en zoeken.
Videogesprekken

Zorg dat je hele team op één lijn zit met gratis, ingebouwde groeps- en één-op-één audio- of videogesprekken.

Opslag voor bestanden

Profiteer van 10 GB opslag voor teambestanden en 2 GB opslag voor persoonlijke bestanden per persoon.

Realtime samenwerking met Office

Werk samen met behulp van de onlineversie van je favoriete Office-apps, waaronder Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote.


Tip! Bestel gelijk een Office 365 licentie bij je Microsoft Teams. Team is onderdeel van office 365 en dan heb je direct al je mail en documenten online beschikbaar!


Waarom Teams


In tegenstelling tot andere communicatie diensten kun je in Teams meerdere groepen aanmaken per team of project. Hierdoor kun je gemakkelijk groepen en projecten uit elkaar houden en creëer je eenvoudig overzicht. Samenwerking, teamwork en communicatie zijn de onderscheidende kenmerken voor moderne organisaties en ook de reden waarom je zou moeten kiezen om te werken met Teams.

Gratis Teams
Het is zoveel meer dan alleen communiceren via chat.

Via het chatvenster in Teams kun je snel met je collega’s communiceren, bestanden delen via he chatvenster en bellen of een videogesprek houden over de gedeelde bestanden. Je kunt ook een vergadering plannen zonder het chatvenster te verlaten. Door de integratie van de chatfunctie met andere Microsoft-producten zoals OneNote en Office hoef je gedurende het hele gesprek niet meer tussen apps te schakelen. Je kunt alles vinden in het chatvenster.

Gratis Teams
Samenwerken en communicatie

Door middel van de integratie met Office 365 hoef je nier meer tussen applicaties te schakelen wanneer je gezamenlijk aan een document wilt werken. Je kunt het Word-, Excel– of PowerPoint-document in Teams maken, dit direct delen met je collega's en daarna meteen hieraan samenwerken. Je hebt niet meer te maken met verschillende versies en je kunt opmerkingen en taken toevoegen en met je collega’s delen.

Gratis Teams
Altijd op de hoogte

Je wilt natuurlijk altijd op de hoogte blijven en bereikbaar zijn en toegang hebben tot al je documenten en applicaties. Met de app van Teams heb je altijd direct toegang tot al je apps en documenten. Je kunt altijd en overal blijven communiceren met je collega’s en zelfs deelnemen aan vergaderingen en zo blijven samenwerken. Dus zelfs “on the road” blijf je volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen, vergaderingen en documenten die worden gedeeld.

Gratis Teams
Meetings

Met teams kun je vergaderingen en meetings aanmaken en kun je tegelijkertijd met de betreffende deelnemers over de agenda chatten. Hoe handig is het dat je tegelijkertijd bestanden kunt delen en kunt notuleren. Ook kun je tijdens het vergaderen verschillende taken bijhouden. Na de vergadering is de opname van het gesprek direct beschikbaar op hetzelfde tabblad, dus als je de vergadering gemist hebt, hoef je niet naar de opname te zoeken. Alles staat er, met de vergadernotities en overeengekomen acties.

Gratis Teams