Gratis inzicht in je cashflow. MIcrosoft Dynamics 365 Business Central


Grip op cash


Als er in deze tijd wel iets is waar je je zorgen over zou kunnen maken is het de cashflow. Ben je in staat je facturen, btw, salarissen, loonbelasting (op tijd) te betalen? Op welke in de maand wordt het wellicht krap, moet je wel of geen maatregelen nemen (uitstel loonbelasting of btw aanvragen)? Je bent vooral afhankelijk van een tijdige betaling van je klanten. Grip is cash is in deze periode van groot belang! Een Cashflow dashboard geeft je continue inzicht je verwachte bankstand op basis van inkoopfacturen en verkoopfacturen en de vervaldatum in je systeem.

Gratis dashboard aanvragenControle over je debiteurenSnel aan de slag met een debiteuren dashboard waarmee je direct inzicht hebt in al je openstaande facturen, de vervallen facturen en de bedragen. Handig als je inzicht wilt houden in hoeveel geld er nog binnen moet komen. Maar ook helder inzicht in de nog niet betaalde facturen waarbij je klanten misschien een reminder moet gaan sturen of moet gaan aanmanen.

Gratis dashboard aanvragenAltijd en overal en realtimeOmdat het dashboard volledig is geïntegreerd in je Dynamics 365 Business Central omgeving is je inzicht altijd up to date. En werk jij nu ook vanuit huis? Natuurlijk kan je Dynamics 365 Business Central en je dashboards online op je laptop, tablet en telefoon inzien.

Gratis dashboard aanvragen
Ken al je klanten

Communicatie met je klanten was nog nooit zo belangrijk. Met de CRM oplossing binnen Dynamics 365 BUsiness Central. Heb je een eenvoudig, maar compleet overzicht en beheer van je leads, klanten en leveranciers. Naast alle contactgegevens kan je ook alle contactmomenten en betaal- en leverafspraken vastleggen Doordat je boekhouding, facturatie en CRM in één pakket zittenzijn de gegevens altijd op elkaar afgestemd. Altijd de goede contactgegevens bij de hand. Je ziet bij elke klant direct hoeveel offertes en orders er open staan, of er onbetaalde facturen zijn, hoeveel omzet je gemaakt hebt

Gratis dashboard aanvragenInzicht in al je in- en verkopen
Tip! Bestel gelijk een Office 365 licentie bij je Microsoft Teams. Team is onderdeel van office 365 en dan heb je direct al je mail en documenten online beschikbaar!


Vul je gegevens in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!